<transcy>Delivery time 2-5 working days, always free shipping</transcy>

<transcy>Welcome</transcy>

<transcy>Necklace that has a timeless design</transcy>

<transcy>Shop now</transcy>

<transcy>Welcome</transcy>

<transcy>Necklace that has a timeless design</transcy>

<transcy>Shop now</transcy>

Herrhalsband i toppkvalité

Herrar förtjänar smycken i kvalité och vi har tagit ansvaret på oss att endast handplocka halsband för herr som är tidsenliga. Vår serie halsband herr är ett sätt för oss att utmana de gamla giganterna som har utdaterade kollektioner och istället skapa en modetrend till halsband för herr. I vårt arbete finner vi att halsband för herr är ett outforskat fält där det finns stort avtryck att göra. Våra halsband funkar lika bra för damer men har störst möjlighet till att öppna upp en ny stiltrend för herrar. Glöm alla gamla halsband som designades på tidigt 2000 tal och som säljs i de etablerade butikerna på gågatorna. Välkomna istället en aktör som vill utmana normer och leverera halsband för herr som funkar till det enkla plagget, padelmatchen, finskjortan till middagen och på solstolen vid stranden. Ett halsband i guld är ett signalament som inte går obemärkt förbi men som samtidigt visar på en elegans och smakfullhet för herr.

Vid grundandet av Kilian Phillipe så slogs vi av den otroliga avsaknaden av halsband för herr i en modern tappning. Med influenser av såväl traditionella sydeuropeiska teman till streetscenen i Toronto, New York och London så fann vi en oslagbar mix som skulle fungera på den svenska scenen. Målet har ständigt varit att erbjuda smycken med en internationell kontemporär stil och introducera det för såväl män som kvinnor i Sverige som har fått upp ögonen för halsband i guld ofta saknas lokalt. Detta i kombination med korta leveranstider gör att våra konkurrenter inte kan mäta sig med oss när det kommer till kundnöjdhet, kvalitet och snabba leveranser.

Halsband för rätt herre till rätt pris

Vår policy bottnar sig i att vi aldrig rabatterar våra priser och du kan känna dig trygg med att vi alltid säkerställer att vi har konkurrenskraftiga priser året runt istället. Halsband i guld för herr är ett segment som ofta ligger i ett högre prisspann då det ofta är kraftigare och med slittåliga smycken som ska hålla över tid. På det är det ofta ett bortglömt segment där män som har ett intresse för smycken får nöja sig med utgångna designer. Vi utvärderar därför regelbundet våra produkter och jobbar ständigt med att ta fram de snyggaste guldkedjorna och hängena som vi vet män i alla åldrar kommer att fästas vid. Vidare så är det alltid vår ambition att smycken inte ska kosta alldels för mycket, därför jobbar vi ständigt med att vara kreativa med att hinna lösningar för att kunna hålla priserna på rimliga nivåer. Vi vill att män ska kunna ha halsband i guld som inte kostar flera tusen kronor som smycket som är guld hela vägen genom ofta gör. Samtidigt så vill vi erbjuda en kvalitet som mäter sig med guldsmycken som har guld rakt genom erbjuder. Det som är resultatet är att vi har smycken som är tillverkade i kirurgiskt rostfritt stål som sedan får ett vackert guldtäcke i 18k guld som är extremt slitstarkt och som aldrig rostar.

Ett halsband ska hålla i många år och kan ofta ha en mening, antingen har man köpt det till sig själv som en symbol för något man vill lyfta, för att det är vackert, eller varför inte fått det som en gåva av någon som betyder mycket. Därför är det vitkigt att smycket inte rostar, skiftar färg och färgar av sig. Våra smycken har stresstestats i flera omgångar och är garanterade att hålla i flera år. Du ska kunna ha på dig halsbandet i olika klimat och utsätta det för fukt utan problem.

Majoriteten av våra halsband för män består av halsband i guld. Vi har även halsband i silver eller stål. Ofta endast i våra bästsäljande modeller.